Tips oldtimer of youngtimer verkopen #5

Stel je zet jouw oldtimer of youngtimer te koop, plaatst de online advertenties waarbij je rekening hebt gehouden met alle vorige door ons gegeven tips (zie deel 1 tot en met 4). Wat zijn dan handige tips om te onthouden?

1. Bereikbaarheid: zorg er dan in ieder geval voor dat je altijd bereikbaar bent op de manier die jou het beste bevalt. Een koper die jouw oldtimer of youngtimer tegen komt op het internet wil zo snel mogelijk reactie. Check daarom regelmatig je mail en reageer zodra het kan. Je moet het ijzer smeden als het heet is.

2. Informatie over de koper: trek een potentiële koper na voor zover dat mogelijk is. Zodra je een naam hebt kan je deze persoon al gauw natrekken via de zoekmachines op internet. Dat geeft al snel een beeld wie je kan verwachten.

3. Ontvangst potentiële klanten: ontvang klanten altijd thuis, ook als er een goede reden wordt aangegeven door een potentiële koper om ergens anders af te spreken. Kijkers met kwade bedoelingen zullen minder snel toeslaan op de oprit van een woonwijk dan ergens op een stille locatie. Zorg ervoor dat je alle documenten bij de hand hebt zodat de mogelijke koper dit in kan zien met uitzondering van het overschrijvingsbewijs. Neem de tijd om de auto te laten bekijken en stel de potentiële koper op zijn gemak.

4. Proefrit: rij altijd mee! Het zal niet de eerste keer zijn dat er iemand tijdens een proefrit vandoor gaat met een auto. Dat risico kan je nog verkleinen door geen overschrijvingsbewijs in de auto mee te nemen tijdens de proefrit.

Mocht je e.e.a. voor de verkoop van jouw oldtimer of youngtimer willen uitbesteden aan een ervaren partij raadpleeg dan onze handige verkooppakketten.

Deel hieronder jouw mening over dit artikel!

Tags from the story
0 replies on “Tips oldtimer of youngtimer verkopen #5”