Oldtimer verkopen? Youngtimer verkopen?

Je oldtimer of youngtimer verkopen in samenwerking met ons is gemakkelijk en effectief, je bepaalt namelijk zelf welke werkzaamheden je zelf wilt uitvoeren en welke je wilt uitbesteden aan ons. Reeds meerdere tevreden verkopers gingen je voor zoals in deze reviews is te lezen. Check ook het aanbod dat wij reeds succesvol verkocht hebben.

De basis van onze bewezen succesvolle verkoopresultaten is een goede voorbereiding zoals een goede prijsstelling en een aantrekkelijke presentatie met professionele foto’s en aanbiedingstekst. Daarna  kunnen wij jouw oldtimer of youngtimer in de schijnwerpers zetten van de grootst denkbare showroom, het internet! De juiste koper vinden wij op alle relevante aanbodsites, social media, merkforums en onder de duizenden volgers van ons platform, zowel in eigen land als in het buitenland. Wij zijn daarbij de spin in het web zoals hieronder weergegeven:

Info graphic The Cool Cars-v2


Ben je van plan je oldtimer of youngtimer te verkopen en wil je weten wat we voor je kunnen betekenen? Vul dan jouw wensen op het formulier hieronder in en je ontvangt vrijblijvend een advies en offerte.

BMW Z3 Coupe 05 IMG_1389 


De voordelen van je oldtimer verkopen of youngtimer verkopen met THECOOLCARS.nl

* Bewezen snelle verkooptijd
* Je bepaalt zelf wat je uitbesteed en wat je zelf doet
* Resultaatgerichte online strategie
* Hogere opbrengst door professioneel prijsadvies en lagere verkoopkosten
* Jouw auto trekt meer kijkers dan elke andere denkbare showroom
* Verkoop tegen reële waarde zonder tussenhandel
* Gedurende de verkoopperiode kan je gewoon in de auto blijven rijden


Neem vrijblijvend contact op en je hoort binnen 24 uur van ons: