Over ons

Verzamelplek voor advertenties van de coolste oldtimers en youngtimers, startplek voor de verkoop van je klassieker

Bij THECOOLCARS.nl draait alles om advertenties van oldtimers, youngtimers en klassiekers van de toekomst. Enerzijds is het een verzamelplek voor advertenties van de coolste oldtimers en youngtimer uit geheel Europa, anderzijds is deze website het startpunt om je trotse bezit te verkopen door deze resultaatgericht te verkopen in de grootst denkbare showroom te plaatsen, het internet.

Daarbij leveren wij een professioneel pakket voor het beste verkoopresultaat wat o.a. bestaat uit professionele autofotografie, het schrijven van meertalige en uitvoerige aanbiedingsteksten, het plaatsen op de aanbodsites, merkforums en/of social media, het voeren van de onderhandelingen en het opstellen van een koopovereenkomst.

Ben jij in het bezit van een fraaie oldtimer of youngtimer en wil je deze verkopen? Kijk dan HIER voor onze aanpak.

Ben jij net zoals wij en onze websitebezoekers eindeloos op zoek naar die ene bijzondere oldtimer, youngtimer of klassieker van de toekomst? Deel de advertentie met ons via info@thecoolcars.nl of ons contactformulier en mogelijk delen wij jouw vondst op de website! Plaatsing wordt afgewogen aan de hand van de kwaliteit van de foto’s en de aanwezigheid van een omschrijving en/of historie van de auto. Europees aanbod geniet de voorkeur.

Robert foto

Robert Haagsma
THECOOLCARS.nl