Nieuwe bekleding in je oldtimer of youngtimer

De liefde voor een bepaalde oldtimer of youngtimer kan betrekking hebben op vele aspecten, de één zijn hart gaat sneller kloppen van de techniek, de ander smelt weg bij een schitterend lijnenspel of juist een interieur om je vingers bij af te likken. Maar wat als dat interieur de tand des tijds niet goed heeft doorstaan en van charmant patina geen sprake meer is? Dan kom je uit bij gespecialiseerde bedrijven zoals bijvoorbeeld KingOldtimers dat door de jaren heen specialistische ervaring heeft opgedaan in het bekleden en renoveren van interieurs van oldtimers en youngtimers.

IMG_7216 IMG_7371

Men staat voor tijdige levering, professionalisme en een hoge kwaliteit van materialen. En dat tegen een aantrekkelijke prijs. Men levert door geheel Europa vanuit een locatie aan de Duits-Poolse grens en kan desgewenst je auto ophalen en brengen. Er is vooral veel ervaring met klassiekers van Mercedes-Benz zoals de Pagode, Mercedes SL W107 en SL W129 en de Mercedes 230 CE 1982.

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw auto? Stuur dan je vraag en eventueel foto’s naar KingOldtimers via office@kingoldtimers.com. Wanneer je de code OMID2016 gebruikt ontvang je 25% korting.

Tags from the story
0 replies on “Nieuwe bekleding in je oldtimer of youngtimer”