Capital Cars Connect, de businessclub voor gentlemen drivers

Capital Cars + Connect is een nieuw initiatief van de organisatie van Capital Cars & Classics, het is een businessclub voor gentlemen drivers. Oftewel de plek waar business en de liefde voor auto’s bij elkaar komen. De ondernemende leden rijden in een klassieker, youngtimer of moderne supercar en willen hun auto inzetten waar deze voor bedoeld is, rijden!

Activiteiten

Lidmaatschap betekent genieten van opwindende auto’s en het betere stuurwerk op verrassende routes. Het is een netwerk van succesvolle ondernemers, managers en petrolheads die zich graag laten inspireren op de stijlvolle events van Capital Cars + Connect. Zes keer per jaar komen de leden bij elkaar, daarbij streeft de organisatie naar een grote diversiteit, stijlvolle locaties en inhoudelijk interessante meetings met o.a.:

2 keer per jaar Capital Cars & Coffee, verrassende locaties en interessante bedrijfsbezoeken altijd in combinatie met het rijden van een spectaculaire route of rally

1 keer per jaar VIP gast op Capital Cars & Classics in Amsterdam met een diner op de vrijdagavond met Ron Blaauw

2 keer per jaar een memorabele binnen- of buitenlandse reis waar een mooie route, aansprekende evenementen, must see musea, iconische auto’s en lekker sturen centraal staan. Dit is inclusief twee overnachtingen, lunch, diner etc. in stijlvolle hotels. (bijrijders inbegrepen). De kosten voor lidmaatschap bedragen € 1.490 (excl. BTW) per jaar.

 

Leden

De leden hebben als ondernemer al een flink zakelijk netwerk en willen dit verder uitbreiden met gelijkgestemde petrolheads in een ongedwongen stijlvolle sfeer. In hun garage staat een klassieker, youngtimer, supercar of wellicht een combinatie hiervan en men is op zoek naar verrassende events zodat er maximaal van het automobiele bezit genoten kan worden. De organisatie streeft naar een evenwichtige verdeling in beroepsmatige disciplines voor een optimale kennisdeling. Leden zullen door een ballotagecommissie en de reeds bestaande leden beoordeeld worden.

Meer informatie? Neem dan contact op met Capital Cars + Connect.

Tags from the story
0 replies on “Capital Cars Connect, de businessclub voor gentlemen drivers”