5 betaalbare klassiekers die het investeren waard zijn

The Gentlemen’s Journal zocht voor je uit in welke klassiekers onder de 15.000 Pond, omgerekend zo’n € 17.000, je het beste kan investeren. Oftewel hoe kan je plezier hebben van het bezitten van een coole klassieker terwijl er ook nog een potentiële waardestijging in zit. Dit zijn hun tips…

Jaguar XJ-S

Dit model neemt elk jaar weer toe qua begeerlijkheid, er waren tijden dat iedereen met een grote boog om een XJ-S heen liep maar dat is echt geweest. De XJ-S is snel, stijlvol, comfortabel en bovendien very very British. Wie echt cool voor de dag wil komen kan niet om deze Britse GT heen.

De originele Audi TT

Het model waar je de voor en achterkant moeilijk kan onderscheiden en in 1995 de tongen losmaakte op de IAA in Frankfurt lijkt een tijdloos ontwerp te zijn.

Alfa Romeo Spider

De late modellen van de Alfa Romeo spider kan je nog steeds kopen voor een redelijk bedrag, en zeg nou zelf; een Spider zit toch vol met karakter? Wij zien onszelf al wegdromen al rijdend op een route langs de Italiaanse Riviera terwijl de 2.0 liter motor gewillig vraagt om meer toeren.

BMW M3 E46

15 jaar na het origineel, de BMW M3 E30, kwam de E46 op de markt met een vinnige 3.2 liter zes-in-lijn onder de kap. Het is een echte rijdersauto, het ontwerp lijkt niet te verouderen en bovendien “made in Germany”.

Mercedes-Benz SL R129

De originele SL, de Gullwing, is één van de meeste iconische klassiekers uit de geschiedenis. De SL die sinds begin jaren ’90 op de markt is heeft daar maar weinig overeenkomsten mee. De R129 is echter wel uit steen gehouwen, heeft uitstekende rijeigenschappen en is tijdloos qua ontwerp. Kortom; heel veel auto voor weinig geld.

Foto’s: The Gentlemen’s Journal

Deel hieronder je mening over dit artikel!

Tags from the story
0 replies on “5 betaalbare klassiekers die het investeren waard zijn”