Rechtstreeks je klassieke Mercedes bij het museum kopen

Ben je geïnteresseerd in een oldtimer of youngtimer Benz en is alleen het allerbeste goed genoeg? Dan hebben we goed nieuws voor je! Onder de naam All Time Stars kan je namelijk binnenkort zaken doen met het Mercedes-Benz Museum.

all_time_classics_09

Hoe werkt het? De experts van Mercedes-Benz laten bij het aanbod niets aan het toeval over en checken elke auto op 160 punten zodat er voor een potentiële koper geen enkele twijfel hoeft te bestaan over de staat van de auto. Daarnaast worden de eigenschappen uitvoerig gedocumenteerd waar alle cosmetische afwijkingen en gebreken uit zouden moeten blijken, bij elk voertuig wordt tevens aangegeven wat de mate is van originaliteit en oordeelt men over de kwaliteit aan de hand van drie klassen. Zo bestaat de keuze uit een Premium Edition, Collectors Edition en Drivers Edition, de laatste staat voor auto’s die geschikt zijn voor dagelijks gebruik en bieden ruimte voor restauratiewerkzaamheden, in de tweede klasse verkeert de auto zowel technisch als optisch in goede staat met zogenaamd charmant patina en de eerste categorie staat voor het neusje van de zalm.

all_time_classics_04 all_time_classics_06

Voorzover wij weten is het merk met de ster de eerste die dit op deze manier oppakt, hopelijk volgen er meer merken die op deze manier hun heritage bewaken. Zie hier voor informatie rechtstreeks van de website van Mercedes. (foto’s: Mercedes-Benz)

Deel hieronder je mening over dit artikel!

Tags from the story
0 replies on “Rechtstreeks je klassieke Mercedes bij het museum kopen”