Land Rover Defender 2.000.000 onder de hamer

Deze Land Rover Defender betreft nummer 2.000.000 dat van de band rolt in de fabriek in Solihull, de thuisbasis van Land Rover sinds 1948. Het betreft een zeer speciale versie die ter ere van de 67e verjaardag van het iconische model gebouwd is en zal binnenkort door Bonhams geveild gaan worden waarbij de opbrengst volledig ten goede komt aan drie goede doelen te weten; the International Federation of Red Cross, Red Crescent Societies (IFRC) en the Born Free Foundation.

Video:

De Defender is samengesteld door een bont gezelschap aan beroemdheden, zo zijn de wielen ontworpen door avonturier Bear Grylls, de bedenkenkers van de Land Rover de gebroeders Wilks hebben het dak gemaakt, ondernemer en Defender-rijder Theo Paphitis tekende voor de achterbank en lampen, actrice Virginia McKenna maakte de kentekenplaten en zo werkten er nog meer grote namen aan mee. De auto is uniek door alle features en is volledig met de hand gebouwd. De S90 HUE is gebouwd in mei 2015 toen de allerlaatste Defenders van deze generatie van de band liepen.

Ben je nostalgisch van aard en wil je je steentje bijdragen aan het goede doel? Bieden kan op 16 december a.s. bij Bonhams.

Deel hieronder je mening over dit artikel!

Tags from the story
0 replies on “Land Rover Defender 2.000.000 onder de hamer”