Advertenties en consignatie verkoop van oldtimers en youngtimers

Persbericht:

THECOOLCARS.nl spin in het web voor petrolheads met een voorliefde voor oldtimers en youngtimers

Niet alleen wordt er een platform geboden waar advertenties van het coolste aanbod uit Europa gedeeld kunnen worden, het is tevens de startplek voor consignatie verkoop van je klassieker

De oprichter Robert Haagsma constateerde dat er behoefte is aan een plek waar advertenties van bijzondere auto’s gedeeld kunnen worden. Daarnaast kunnen de plaatsingen van commentaar worden voorzien door de onafhankelijke bezoekers. Dat levert weer waardevolle informatie op voor potentiële kopers. Bijkomend effect is dat het verkopers trekt die echt vertrouwen in hun auto hebben. De belangrijkste criteria voor plaatsing zijn goede foto’s, een uitvoerige omschrijving en de auto moet in Europa worden aangeboden.

De oprichter constateerde dat het aanbod voor maximaal 25% uit particulier aanbod bestaat en het dus de “professionele” verkopers zijn die de aanbodsites domineren. Opvallend is dat dergelijke tussenpersonen veelal niet boven het maaiveld uitsteken door hun matige foto’s en lijkt een goede omschrijving veelal teveel moeite. Dat terwijl de kosten hoog zijn en de particulier meer dan uitstekend op de hoogte is van de ins-and-outs van zijn eigen auto. THECOOLCARS.nl wil daar verandering in aanbrengen door een doordacht verkooppakket aan te bieden! De dienstverlening variëert van het maken van professionele foto’s door heel Nederland op locatie, het schrijven van uitvoerig en meertalige aanbiedingsteksten, het plaatsen van de oldtimer of youngtimer op de Nederlandse en/of Europese aanbodsites, social media en merkforums het voeren van de onderhandelingen en het opstellen van een koopovereenkomst. Kortom, de auto valt maximaal op in de grootst denkbare showroom ter wereld: het internet. De besparing voor de opdrachtgever ten opzichte van het traditionele consignatiemodel is daarbij mooi meegenomen. “Door ons pakket krijgen particulieren of bedrijven professioneel gereedschap in handen waardoor het resultaat in de verkoop van hun oldtimer of youngtimer maximaal is” aldus Haagsma.

0 replies on “Advertenties en consignatie verkoop van oldtimers en youngtimers”