Video: Chris Harris in een ’65 Porsche 911 op de 73e Members’ Meeting op Goodwood

De Goodwood Members’ Meeting 2015 is evenement dat nieuw leven is ingeblazen door Lord March, de bekende petrolhead en tevens bewoner van het gelijknamige landgoed Goodwood. Het event is een knipoog naar de BARC Members’ Meetings die op Goodwood werden gehouden in de periode 1950 en 1960.

Wat is er te zien? Een vol programma met historische raceauto’s variërend van een veld klassieke Porsche’s 911, klassieke touringcars waaronder de Rovers SD-serie, een spectaculaire groep F1 auto’s uit de jaren ’70, Group C Le Mans racers en de grootste collectie van McLarens F1 GTR ooit bij elkaar. In tegenstelling tot Goodwood Revival is het niet een specifiek historisch evenement met bijpassende kleding, het racen staat bij dit nieuwe evenement voorop.

Uniek is dat de bezoekers toegang hebben tot zo’n beetje alle plekken op het terrein tot en met de paddock aan toe en zodoende coureurs en bezoekers door mekaar lopen.

De Britse autojournalist en coureur Chris Harris nam deel in een Porsche 911 uit 1965, proef de sfeer vanuit je luie stoel en kijk hoe de klassieke Porsches snoeihard en dwars door de bochten over het circuit heen gejaagd worden!

Deel hieronder je mening over dit artikel!

Tags from the story
0 replies on “Video: Chris Harris in een ’65 Porsche 911 op de 73e Members’ Meeting op Goodwood”